مرحله بعد: صنعتی شدن جرائم سایبری
به اعتقاد دکتر Adrian Nish، سرپرست تهدیدهای امنیتی شرکت BAE، مرحله بعد: صنعتی شدن جرائم سایبری:ما شاهد صنعتی شدن بهتدریج جرائم سایبری میباشیم و مجرمین سایبری رفتهرفته حرفهایتر و حرفهایتر عمل میکنند. او توضیح داد که مجرمین امروزی کلاهبرداریهای پشتیبانی شده تلفنی اجرا میکنند، نرمافزارهای خود را تولید میکنند که دارای تضمین محصول، گارانتی برگشت هزینه در صورت شناسایی کد، جا گزینی محصول و SLA میباشند.
BAE Systems PLC یک شرکت دفاعی، امنیتی، هوافضای چندملیتی است که در انگلستان واقعشده و در سراسر دنیا فعالیت دارد. این گروه همیشه با تعداد بیشمار و بدون وقفه حملات سایبری مواجه است. به گفته آنها حملات حداقل دو بار در هفته اتفاق میافتد و مجرمین سایبری به دنبال سرقت دادههای دفاعی حساس میباشند. BAE، سومین بزرگترین گروه ارائهدهنده اسلحه در دنیا میباشد، میگوید که هکرهای با پشتیبانی از دولتهای خارجی مسئول این حملات هستند.
افراد مسئول نقضها بهعنوان ” مظنونهای غیرمعمول” خواندهشده و این بازیگران در شش رده طبقهبندیشدهاند: فرصتطلبان (mules)، حرفهایها (professionals)، بازیگران کشوری/ملی (nation state actors)، فعالان (activists)، گریز زنها (getaways) و افراد داخل سازمانی (insiders). گریز زنها افرادی هستند که هنوز به سن قانون نرسیده و نمیتوانند مجازات شوند. فرصتطلبان افرادی سودجو هستند که شاید متوجه نیستند که برای مجرمین و برای پولشویی کار میکنند.مرحله بعد: صنعتی شدن جرائم سایبری
در پشت پرده هر حمله سایبری یک انسان واقعی با اهداف و روشهای کاری خاص وجود دارد. درک این تهدید، روش کار و دلایل انگیزه آنان بهترین روش برای دفاع در مقابل مجرمین سایبری میباشد.