اثر قانون IP انگلستان بر آگاهی فناوری و Dark Web
اثر قانون IP انگلستان بر آگاهی فناوری و Dark Web :
به نقل از قانون تحقیقات توانمندیهای (Investigatory Powers Bill)، با به کار آمدن “قانون IP انگلستان” تمامی ارتباطات دچار ضعف محرمانگی آنلاین خواهد شد. ارائهدهندگان خدمات اینترنتی باید دادههای کاربران را جمعآوری کنند و این دادهها در صورت درخواست مقامات ارائه خواهد شد. همچنین سازمانهای دیگر مانند MI5 و GCHQ برای حفظ امنیت ملی قادر به جمعآوری اطلاعات خواهند بود.
بر این اساس این قانون هیچکس نمیتواند که بیهویت در اینترنت ظاهر شود و نظارت مستمر برقرار خواهد بود. قانونگذاران و قضات نیز میتوانند تصمیم بگیرند که چه مقدار مانیتور کردن مجاز و قانونی است. تمامی این اقدامات نگرانی عموم را از آینده محرمانگی آنلاین برانگیخته است. با موافقت ملکه انگلستان با آن این لایحه از اوایل 2017 آماده اجرایی میشود. در سالهای گذشته دانمارک نیز همچنین قانونی را به اجرا گذاشت اما در سال 2014 آن را غیرفعال کرد چون نتیجهای دیده نشد.
در عمل این قانون دادههای مردم را در معرض دید عموم قرار میدهد و آسیبپذیری وجود خواهد داشت. در صورت یک هک یا حمله سایبری اساسی تمامی دادههای جمعآوریشده توسط ISP ها و مقامات محلی در دسترس مجرمین سایبری قرار خواهد گرفت. همچنین با گسترش این قانون مردم به سمت فیلترشکنهایی مانند TOR (نرمافزار Open source فیلترشکن) و وب تاریک خواهند رفت. حتی برای افرادی که درک بالایی از تکنولوژی و امنیت آنلاین ندارند، این موارد تنها روشهای بینامی آنلاین (anonymity) میباشد.
پیشبینی میشود که 2017 سالی مشکلساز برای محرمانگی آنلاین باشد و با افزایش روزمره محدودیتها راهحلهای تازهای باید یافت شود.
اثر قانون IP انگلستان بر آگاهی فناوری و Dark Web