تدوین سند جامع كاهش آسیبهای فضای مجازی- پلیس فتا
Cyber Damage
رئیس پلیس فتا اصفهان خبر داد:
تدوین سند جامع كاهش آسیبهای فضای مجازی- پلیس فتا
رئیس پلیس فتا اصفهان از تدوین سند جامع كاهش آسیبهای فضای مجازی و تعیین نقش 23 دستگاه و نهاد اثرگذار در این حوزه خبر داد.
پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا: سرهنگ سید مصطفی مرتضوی اظهار کرد: امروزه فضای مجازی جزیی از زندگی مردم شده و به سرعت در حال گسترش است و به دلیل جذابیت و همه گیری كه این فضا دارد توانسته جایگاه ویژهای در بین نسل جوان و حتی نوجوان جامعه پیدا كند و دیگر نمیتوان آن را محدود و ممنوع كرد. وی با بیان اینكه ضریب نفوذ اینترنت در بین جوانان به سرعت در حال رواج است، گفت: تنها راه مقابله با آسیبها و تهدیدات فضای مجازی آگاهسازی جامعه و انجام اقدامات آموزشی و پیشگیرانه و مشاركت والدین و همه دستگاههای موثر به خصوص آموزش و پرورش در این زمینه است. سرهنگ مرتضوی از تدوین سند جامع كاهش آسیبهای فضای مجازی در پلیس فتای استان خبر داد و گفت: در این سند نقش 23 دستگاه موثر و راهبردهای عملیاتی برای كاهش آسیبها و تهدیدات فضای مجازی و وظایف آنها تعیین شده است و شامل دو بخش كوتاه مدت و بلند مدت است.
این مقام مسئول اظهار کرد: این سند برای ابلاغ به دستگاههای دولتی به استانداری اصفهان ارائه شده كه اگر اجرایی شود انتظارمیرود در بلند مدت شاهد كاهش ضریب نفوذ اینترنت و فضای مجازی در استان باشیم.
سرهنگ مرتضوی در خصوص تاثیرگذاری دستگاهها در حوزه كاهش آسیبهای فضای مجازی گفت: آموزشو پرورش استان با توجه به در اختیار داشتن حجم زیادی از دانش آموزان و همچنین انجمنهای اولیاء و مربیان ظرفیت زیادی برای آموزش این قشر از جامعه و والدین آنها دارد كه در این زمینه نیز پلیس فتا بالاترین تعامل را با اداره كل آموزش و پرورش استان دارد.
وی افزود: در راستای این تعاملات سه كتاب با عنوان نسیم سایبری، امنیت آنلاین در خانواده و امنیت كودكان در فضای مجازی كه با همكاری معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی استان تهیه شده بود در بین دانش آموزان مقاطع مختلف تحصیلی توسط كارشناسان ما توزیع شد و همكاری خوبی برای تدریس اینگونه آموزشها در مدارس صورت گرفت.
رئیس پلیس فتای استان اظهار کرد: سایر ادارات و دستگاهها نیز در این حوزه اثر گذار هستند مانند بهزیستی میتواند در زمینه تربیت كودكان در مهدهای كودك، شهرداریها به آموزش خانوادهها در فرهنگسراها و تبلیغات شهری، بسیج درزمینه استفاده از ظرفیت آموزشی در پایگاههای خود، فرمانداریها برای مدیریت بهینه فضای مجازی در سطح شهرستانها، شركت مخابرات در زمینه كنترل اپراتورها، بانكها در افزایش امنیت تجارت الكترونیك خود و به همین طریق تمامی دستگاهها می توانند در این حوزه نقش ایفا كنند.
منبع: پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا
تدوین سند جامع كاهش آسیبهای فضای مجازی- پلیس فتا