LOADING CLOSE

بیشترین حملات سایبری به ایران از کجاست؟

بیشترین حملات سایبری به ایران از کجاست؟

بیشترین حملات سایبری به ایران از کجاست؟

بیشترین حملات سایبری به ایران از کجاست؟زندانی بودن ۳۱۳۵ ایرانی در دیگر کشورها، وقوع بیشترین حملات سایبری.به ایرانیان از سوی چینی‌ها، صدور ۸ هزار اعلان قرمز در سال ۲۰۱۴ و قرار گرفتن نام ۱۳۵ ایرانی در لیست اعلان قرمز.از مهم‌ترین موضوعات نشست.امروز رئیس اینترپل ناجا بود.

 

سردار مسعود رضوانی.در نشست خبری صبح امروز خود با اشاره به وظایف.اینترپل اظهار داشت: سازمان اینترپل در سال ۲۰۱۴ یک صدمین.سال تأسیس خود را در.موناکو جشن گرفت امروز شاهد آن هستیم که ۱۹۰ کشور دنیا ازجمله کشورمان،‌ همکاری‌های پلیسی.خود را با این سازمان برقرار کرده‌اند.

 

وی افزود: پلیس بین‌الملل جمهوری اسلامی.ایران نیز بر اساس سیاست بین‌المللی.خود که برمبنای عزت و مصلحت استوار است، در دو بخش دیپلماسی.پلیسی و تحقیقات جنایی در سطح بین‌الملل همکاری‌های.خود را با سازمان اینترپل ادامه.می‌دهد و بر این اساس هرساله اقدامات.گسترده‌ای را در قالب تفاهم‌نامه‌های پلیسی.و توافق‌نامه‌های فی‌مابین با دیگر کشورهای دنیا در.حوزه‌های استرداد مجرمین، معاضدت قضایی و انتقال.محکومین انجام می‌دهد..

رئیس اینترپل ناجا گفت: در سال ۲۰۱۴ میلادی دفتر اینترپل تهران با بیش.از ۱۶ کشور روسیه، فرانسه، ایتالیا، اوگاندا، هلند، پاکستان، الجزایر و …مراودات پلیسی.برقرار کرد و ملاقات‌های دوجانبه در.حوزه‌های جنایی، مرزبانی و… را در.حوزه فرماندهان انتظامی برگزار.کرد.

 

رضوانی تبادل اطلاعات، مقابله.با مجرمین، همکاری‌های آموزشی و تبادل.تجربیات را بخشی از اقدامات انجام شده.کشورمان با این ۱۶ کشور عنوان کرد.و افزود: علاوه بر این موارد حمایت از برخی کشورهای اسلامی.برای تقویت زیرساخت‌های انتظامی در این کشورها.به‌عنوان یک هدف برای نیروی انتظامی.پیگیری شد و به‌عنوان مثال در هفته.گذشته آموزش پلیس سایبری برای پلیس‌های کشور.اندونزی برگزار شد.

 

وی گفت: علاوه بر این موارد همکاری.با کشورهای همسایه یکی از اولویت‌های ما در.حوزه‌های مرزبانی، برخورد با جرائم سازمان یافته، قاچاق و اشرار است.که خوشبختانه امروز ارتباط نسبتاً موثری با این کشورها.برقرار شده است.

 

صدور ۸ هزار اعلان قرمز در.سال ۲۰۱۴/ ۱۳۵ ایرانی سال گذشته میلادی در.لیست اعلان قرمز اینترپل قرار گرفتند

رئیس اینترپل ناجا در ادامه این نشست.با اشاره به آمار اقدامات انجام شده در سال گذشته.میلادی خاطرنشان کرد: در سال ۲۰۱۴ میلادی.در حدود ۱۳ هزار اعلان.پلیسی توسط سازمان اینترپل.صادر شد که از این میان، ۸ هزار اعلان با اعلان.قرمز صادر شده است.

اتباع ایرانی در سراسر دنیا

رضوانی با اشاره به اعلان‌های.صادر شده برای اتباع ایرانی در.سراسر دنیا، از صدور اعلان قرمز برای ۱۳۵ ایرانی.توسط اینترپل خبر داد و گفت: در سال گذشته.میلادی، ۲۴۸ ایرانی از سوی مراجع قضایی.کشور ایران در عرصه بین‌المللی.تحت تعقیب قرار گرفتند و این در حالی است که در همین سال، ۹۷ تبعه ایرانی نیز از سوی مراجع قضایی سایر کشورها توسط اینترپل تحت تعقیب قرار گرفته‌اند.

 

وی با اشاره به اعلان قرمز صادر شده برای اتباع ایرانی در کشورهای مختلف گفت: ۵۰ نفر از این آمار در ترکیه،‌۲۰ نفر در امارات، ۱۲ نفر در عراق و مابقی در کشورهای انگلیس، آلمان و چین تحت تعقیب پلیس قرار گرفتند.

 

بیشترین حمله‌های سایبری به کشورمان از سوی چین،‌ هنگ‌کنگ و نیجریه انجام می‌شود

وی با اشاره به روزافزون بودن حمله‌های سایبری و هکرها به اتباع ایرانی داخل کشور اظهار داشت: از سال ۹۰ تا امروز در حدود ۳۰۰ پرونده بین‌المللی در حوزه کلاهبرداری اینترنتی و حمله سایبری هکرها به تجار و سازمان‌های ایرانی گزارش شده است.

که اغلب این حملات از سوی کشورهای چین، هنگ کنگ و برخی از کشورهای آفریقایی از جمله کشور نیجریه انجام می‌شود طی آن تجار و واردکنندگان کشورمان قربانی این حملات سایبری می‌شوند.

 

رئیس اینترپل ناجا در خصوص شیوه و شگرد این هکرها گفت: در اغلب این پرونده‌ها، هکرها با هک کردن ایمیل شرکت‌ها و ساختن ایمیل‌های مشابه، اقدام به تغییر شماره حساب شرکت‌های طرف قرارداد شرکت‌ها و تجار ایرانی می‌کنند.

که با توجه به رشد چنین پرونده‌هایی به شرکت‌ها و تجار هشدار می‌دهیم در ارتباط با طرف‌های کاری خود، تنها به یک وسیله ارتباطی همچون ایمیل بسنده نکنند و چند مسیر متفاوت مراودات خود را پیگیری کنند.

 

رضوانی با اشاره به برخی مشکلات پیگیری پلیسی در این پرونده‌ها افزود: یکی از مواردی که در بررسی و پیگیری پرونده‌های بین‌المللی وجود دارد آن است که مجازات و چگونگی تشکیل پرونده در این موارد مبتنی بر قوانین کشورهایی است که جرم در آن‌ها رخ داده است؛ به‌عنوان مثال در جرائم سایبری که در کشور هنگ کنگ رخ می‌دهد، پلیس این کشور، شکایت اینترپل ایران را برای تشکیل پرونده قضایی قبول ندارد و قربانیان باید برای تشکیل پرونده، شخصا به این کشور مسافرت کرده و به صورت حضوری شکایت خود را مطرح کنند.

 

وی در خصوص هک و حمله سایبری به ارگان‌های رسمی و دولتی کشورمان نیز گفت: مورادی از این قبیل موجود است که ارگان‌ها یا سازمان‌های دولتی مورد حمله هکرها قرار گرفته‌اند که با شناسایی IP هکرها و اطمینان از اینکه هکرها در خارج از کشورمان هستند، گزارشات خود را به دبیرخانه مرکزی سازمان اینترپل ارسال کرده‌ایم.

 

رضوانی در ادامه با اشاره به فعالیت باندهای قاچاق انسان که در سطح بین‌المللی فعالند، اظهار داشت: یکی از روش‌های مورد استفاده باندهای قاچاق انسان، سوءاستفاده از پاسپورت‌ها و گذرنامه‌های مسروقه و مفقودی است؛ از این رو سازمان اینترپل با راه‌اندازی سامانه‌ای، درصدد برخورد با این روش است.

این در حالی است که دو تبعه ایرانی مسافر پرواز مالزی که سقوط کرد، با استفاده از این روش توانسته بودند وارد کشور مالزی شوند که متاسفانه پلیس مالزی نتوانسته بود متوجه عدم انطباق اطلاعات گذرنامه این افراد با هویت اصلی آن‌ها شود.

 

همچنین دو تبعه ایرانی نیز با سوءاستفاده از گذرنامه‌های مفقودی خود، قصد ورود به کشور آمریکا را داشتند که دستگیر شدند.

منبع: تسنیم

(

دیدگاهتان را بنویسید