LOADING CLOSE

حمله هکرهای ایرانی به بیش از 70 دانشگاه بزرگ دنیا

نقشه کشورهای مورد حمله هکرهای ایرانی

حمله هکرهای ایرانی به بیش از 70 دانشگاه بزرگ دنیا

هکرهای ایرانی با هدف سرقت تحقیقات محرمانه به چندین دانشگاه بریتانیا حمله کردند.

هکرهای ایرانی دانشگاه ها و انجمن های آکادمیک را طی یک تلاش و برنامه گسترده در قسمت های مختلف جهان با هدف سرقت تحقیقات منتشر نشده و دارایی های غیر منقول این موسسات و مراکز مورد حمله قرار می دهند.


متخصصان شرکت سکیورورکز Secure Works این حملات هکری را کشف کرده اند و معتقدند  از سوی گروهی از هکرهای ایرانی با نام کوبالت دیکنز است.

هکرهای ایرانی 76 دانشگاه را در 14 کشور شامل استرالیا، کانادا، چین، اسراییل، ژاپن، سوییس، ترکیه، بریتانیا و ایالات متحده آمریکا هدف حملات خود قرار داده اند.

با توجه به اینکه تحقیقات پیرامون این حملات در جریان است، سکیور ورکز لیست کامل این دانشگاه ها را منتشر نکرده است. هرچند عمده این دانشگاه ها جزو لیست 50 دانشگاه برتر جهان نشریه تایمز هستند.

نقشه کشورهای مورد حمله هکرهای ایرانی

این حمله هکری گسترده شامل ساخت صفحات جعلی لاگین به سایت دانشگاه ها بوده است که اطلاعات کلیدی کاربران را از آن ها می گرفته است. هر کسی که اتفاقی نام کاربری و مرز عبور خود را وارد کرده در واقع یک مدخل ورود برای این هکرها باز کرده است. بعد از ورود اطلاعات، قربانیان به صفحه اصلی هدایت شده و این یعنی آنها به هیچ وجه در جریان اینکه چه اتفاقی رخ داده قرار نگرفته اند.

بیشتر دامین های ثبتی جعلی بوده و در تاریخ می تا آگوست سال جاری – 2018 – خریداری شده اند.

حمله به منابع آنلاین دانشگاهی مشابه عملیات های قبلی کوبالت دیکنز است.

در همه این عملیات های هک و حمله سایبری این گروه اقدام به ایجاد یک صفحه با دامین جعلی و مشابه سایت اصلی کرده اند تا به اطلاعات ورود به منابعی مانند کتابخانه های آنلاین مراکز آکادمیک دست یابند.

به تازگی دادگستری آمریکا 9 ایرانی مرتبط با حملات گسترده سایبری را مجرم شناخته است.

شواهد مبنی بر سرقت بیش از 31 ترابایت از اسناد و داده ها از بیش از 140 دانشگاه، 30 شرکت و 5 آژانس دولتی در ایالات متحده است.

جفری برمان اظهار داشته است: هکرها اغلب با هدف سرقت نوآوری ها از ذهن ها خلاق و بزرگ آمریکایی اقدام به حمله می کنند. این افراد همگی از طرف دولت ایالات متحده تحت تعقیب هستند و در صورت خروج از ایران با خطر دستگیری روبرو هستند. تنها راهی که برای دیدن دنیای بیرون از ایران خواهند داشت تنها همان صفحه کامپیوترشان خواهد بود اما آن هم با استفاده از همان هویت های ناشناس.


اما هنوز دخالت این نه نفر در حملات سایبری اخیر به شکل مستند ثابت نشده است. 

دیدگاهتان را بنویسید