LOADING CLOSE

دام مجرمان سایبری با ترفند کارت هوشمند سلامت – فتا

دام مجرمان سایبری با ترفند کارت هوشمند سلامت - فتا

دام مجرمان سایبری با ترفند کارت هوشمند سلامت – فتا

 

healthcard
Cyber Criminal & Health Card

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا ناجا هشدار داد:دام مجرمان سایبری با ترفند کارت هوشمند سلامت – فتا
دام مجرمان سایبری برای دسترسی به اطلاعات بانکی افراد با ترفند کارت هوشمند سلامت

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا ناجا با بیان اینکه شهروندان به هیچ عنوان اطلاعات شخصی و بانکی خود را در اختیار دیگران قرار ندهند، گفت: مجرمان و کلاهبرداران سایبری از هر ترفندی استفاده می‌کنند تا بتوانند با به دست آوردن اطلاعات بانکی افراد حساب بانکی آنها را خالی کنند.
پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا: سرهنگ دوم علی نیک نفس تصریح کرد: یکی از ترفندهای جدید این مجرمان تماس با شهروندان و معرفی خود به عنوان نماینده بیمه است که قرار است اطلاعات شهروندان را برای دریافت کارت هوشمند سلامت جمع آوری نمایند.

وی افزود: این مجرمان در کنار جمع آوری اطلاعات فرد مثل اطلاعات ثبت شده در شناسنامه و کارت ملی از افراد شماره کارت و مرز بانکی می خواهند.

سرهنگ نیک نفس ادامه داد: شهروندان باید به این نکته توجه داشته باشند که در صورت تماس به هیچ عنوان اطلاعاتی مثل مشخصات کامل فردی ثبت شده در کارت ملی یا شمار شناسنامه را در اختیار این افرا نگذارند، چرا که جمع آوری اطلاعات به اینگونه درست نیست.

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا ناجا گفت: همچنین دریافت پیامک و معرفی سایتی برای ثبت اطلاعات شخصی برای دریافت کارت هوشمند سلامت، شهروندان اول باید مطمئن شوند که این سایت از سوی سازمان‌های مربوط معرفی شده باشد و اینکه در این سایت به هیچ عنوان اطلاعات بانکی افراد را جمع‌آوری نمی‌کنند.

این مقام انتظامی ادامه داد: شهروندان باید به این نکته توجه داشته باشند که هیچ دستگاه و نهادی حق ندارد اطلاعات بانکی افراد را به صورت تلفنی دریافت نمایند و حتی در مراجعه به سازمان‌ها متصدیانی که با ارباب رجوع سر و کار دارند نباید اطلاعات بانکی مثل شماره کارت، تاریخ انقضاء، سی وی وی کارت و رمز آن را از مشتری یا ارباب رجوع بخواهند.

وی تاکید کرد: حتی در جمع آوری اطلاعات از طریق سایت‌های سازمانی فیلدهای مربوط به این دست اطلاعات را به هیچ وجه پر نکنند، چرا که اطلاعات کارت بانکی محرمانه است و نباید در اختیار هیچ فرد یا نهاد و سازمانی قرار داد.

سرهنگ نیک‌نفس با بیان اینکه ضرورت دارد تا بیمه‌ها در خصوص کارت هوشمند سلامت اطلاع رسانی دقیقی انجام دهند، گفت: روابط عمومی بیمه‌ها باید در این خصوص فعال شده و از طریق رسانه‌ها اطلاع رسانی لازم را نمایند تا مجرمان سایبری با سوءاستفاده از این طرح شهروندان را به دردسر نیندازند و باعث بدنامی این طرح نشوند.دام مجرمان سایبری با ترفند کارت هوشمند سلامت – فتا

منبع: پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا

دیدگاهتان را بنویسید