تامین امنیت در اینترنت موضوعی مهم و حیاتی است-پلیس فتا
Internet Safety
رئیس پلیس فتا خراسان شمالی:
تامین امنیت در اینترنت موضوعی مهم و حیاتی است
رییس پلیس فتا خراسان شمالی با حضور در جمع مدیر و کارکنان سازمان منابع طبیعی استان خراسان شمالی در خصوص فرصتها و تهدیدات فضای مجازی سخن گفت و بر لزوم آشنایی با فناوریهای جدید که امروزه به عناوین مختلف در بسیاری از امورات زندگی شخصی، اداری و… مورد استفاده قرار میگیرند به حاضرین محترم هشدار داد.
پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا: سرهنگ پاسدار علی اعتمادی با توجه به اهمیت و تاثیر اقدامات فرهنگی، آموزشیو اطلاعرسانی در راستای پیشگیری از جرایم سایبری، با حضور در جمع مدیر و کارکنان سازمان منابع طبیعی استان خراسان شمالی آموزشهای لازم در خصوص موارد مربوط به فضای مجازی را ارائه کردند.
در ابتدای این کارگاه رییس پلیس به معرفی و شرح وظایف پلیس فتا و تعریف فضای مجازی، ویژگیها و تهدیدات آن، پرداخت و گفت: اهداف تشکیل پلیس فتا و ماموریتهای این پلیس در فضای مجازی و آسیبها و خطرات پیرامون آن، خطرات استفاده از شبکههای اجتماعی و راهکارهای پیشگیری از فضای مجازی است.
سرهنگ پاسدار اعتمادی به فناوریهای جدید که امروزه به عناوین مختلف در بسیاری از امورات زندگی شخصی، اداری و… مورد استفاده قرار میگیرند اشاره و افزود: هرفناوری جدیدی که مورد استفاده قرار میگیرد در کنار مزایا و محاسن فراوانی که دارد در صورت عدم آشنایی کافی و چگونگی نحوه استفاده صحیح، آسیب و تهدیدات جبران ناپذیری هم میتواند به دنبال داشته باشد.
وی امنیت در اینترنت را موضوعی مهم و حیاتی دانست و گفت: عدم رعایت نکات امنیتی لازم در فضای مجازی، خطرات و آسیبهای جبران ناپذیری را به دنبال دارد.
رییس پلیس فتا خراسان شمالی تصریحکرد: بسیاری از کاربران اینترنت و بهرهبرداران از فضای مجازی، اطلاعی از روشهای حفظ و حراست از اطلاعات خود ندارند وبا عدم آگاهی کافی وارد فضای مجازی میشوند که این خود زمینه را برای سوءاستفاده هکرها و سارقان اطلاعات فراهم میکند پس باید دقت کنیم هم خودمان و هم فرزندانمان از روشهای درست استفاده از این فضا و چگونگی حفظ و حراست از اطلاعات موجود در آن آشنا شویم تا به راحتی در دام سودجویان گرفتار نشویم که این گرفتاری برای افرادی که مورد سوءاستفاده قرار میگیرند تبعات زیانبار و غیر قابل جبرانی دارد.
وی با تاكید بر اینكه امروز هیچ لایه پنهانی در فضای مجازی و شبكههای اجتماعی وجود ندارد، بیان کرد: ترویج مسائل ضدفرهنگی، از بین بردن حریم خصوص افراد و خانوادهها، اتلاف وقت، فریب و كلاهبرداری از كاربران، انزوا و افسردگی، نشر اکاذیب از جمله پیامدهای منفی شبكههای اجتماعی است.
سرهنگ پاسدار اعتمادی تأکید کرد: به عنوان مثال، هکرها با به دست آوردن اطلاعات یا اقدام به اخاذی میکنند یا از مطالب و عکسهای خصوصی ما برای مقاصد نادرست خود استفاده میکنند یا اینکه خواستههای نامشروع از طرف مقابل دارند که باید همه ما تلاش کنیم از بروز چنین حوادثی جلوگیری کنیم؛ در بررسی پروندههایی با چنین موضوعات مشخص میشود که اکثر اطلاعات منتشر شده به دلیل عدم رعایت اصول ایمنی و حفاظت از دادهها بوده است.
تامین امنیت در اینترنت موضوعی مهم و حیاتی است-پلیس فتا
رییس پلیس فتا خراسان شمالی عدم آگاهی کاربران را علت عمده سرقت اطلاعات شخصی دانست و افزود: عدم آگاهی کاربران موجب میشود بخش عظیمی از اطلاعات درون رایانهها در اختیار نفوذ گران سایبری قرار گرفته و اطلاعات، نام کاربری، کلمات عبور و اطلاعات محرمانه کاربران سرقت میشود.
سرهنگ اعتمادی به ترفندهای کلاهبرداران سایبری که منجر به سرقت اطلاعات شخصی کاربران میشود اشاره كرد و بر تلاش مضاعف کاربران در حفظ حریم خصوصی که عامل ارتقاء آرامش فکری و روانی جامعه است تاکید كرد.
وی بیانكرد: كلاهبرداران اینترنتی و سودجویان در این فضا از كمترین اطلاعات ممكن برای رسیدن به مقاصد خود استفاده خواهند كرد لذا كاربران باید نسبت به حفظ اطلاعات خود با دقت عمل كنند.
منبع: پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا
تامین امنیت در اینترنت موضوعی مهم و حیاتی است-پلیس فتا