LOADING CLOSE

مبحث داغ چگونگی برخورد با هکرها

مبحث داغ چگونگی برخورد با هکرها

مبحث داغ چگونگی برخورد با هکرها

مبحث داغ چگونگی برخورد با هکرها

fightinghackers
How to Fight Hackers

مبحث داغ چگونگی برخورد با هکرها

برخی از تحلیل گران آمریکایی اعتقاددارند که هکرها، مجرمین سایبری و برخی دولت‌ها باید هدف هک و نقض قرار گیرند تا متوجه شوند اعمال آن‌ها چه عواقبی دارد. برخی دیگران فکر می‌کنند که مقابله‌به‌مثل ممکن است به جنگ سایبری منجر شود.
با افزایش حملات سایبری در سراسر جهان مبحث چگونگی برخورد با مجرمین سایبری در حال داغ شدن است. عده‌ای به دنبال تنبیه و جلوگیری از فعالیت هکرها بدون وارد شدن به یک جنگ سایبری هستند، درحالی‌که گزارش پانل کارشناسان رسمی و دولتی در دانشگاه George Washington خواهان دفاع و اقدامات فعالانه توسط دولت‌ها و بخش‌های خصوصی هستند. اما این بحث‌ها هنوز به درخواست‌های مقابله‌به‌مثل با هکرها و از کار انداختن سیستم‌های آنان نرسیده است. این کارشناسان نیز پیشنهاد‌هایی “مانند از هم پاشیدن شبکه‌های Botnet و عوامل مختل‌کننده فضای سایبری، آزادسازی داده‌های در دست باج گیران سایبری و مأموریت‌های سایبری آزادی سازی داده‌های سرقت شده” داده‌اند.
این گزارش به دنبال حملات تشدید شده علیه پایگاه‌های داده‌ای شرکت‌ها و دولت امریکا انتشار یافت، درحالی‌که کشور امریکا روسیه را مقصر این حملات می‌داند و اعتقاد دارد که برای بر هم زدن انتخاب اخیر بوده است. باراک اوباما نیز درخواست مقابله متناسب با حملات را کرده است ولی مشخص نیست که این اقدامات حملات سایبری یا تحریم‌های بیشتر خواهد بود.
برخی از مقامات در امریکا اظهار داشته‌اند که عکس عمل‌ها به حملات سایبری اخیر بسیار کند بوده است. برخی از کارشناسان پیشنهاد داده‌اند که شرکت‌های خصوصی امنیتی “مجوز رسمی نمایندگی از دولت برای اجرا عملیات مقابله‌به‌مثل هک” را دریافت کنند. برای مثال امروزه فروشگاه‌ها می‌توانند کارگاه‌های خصوصی برای به دام انداختن دزدها استخدام کنند، پس بر همین اساس شرکت‌های خصوصی نیز باید بتوانند شرکت‌های خصوصی امنیتی را برای مقابله با جرائم سایبری استخدام کنند و خوب است اگر یک لیست از شرکت‌های تائید شده از طرف دولت به قربانیان ارائه دهند.
در یک مقاله در سال گذشته Juan Zarate (مشاور امنیتی پیشین کاخ سفید) پیشنهاد یک برنامه خصوصی امنیت سایبری داد که در آن جوایز، عوامل توانمند ساز وجود داشته و به بخش خصوصی اجازه می‌دهد که در دفاع از خود با هماهنگی دولت عمل کند. دیگران در مورد مقابله‌به‌مثل هشدار می‌دهند و آن را امری خطرناک با عواقب ناخوشایند می‌دانند. در صورت شدت زیاد برخورد و سعی بر دفاع از خود این موارد می‌تواند باعث صدمه خوردن کاربران اینترنتی، امنیت داده و امنیت ملی شود و باید در این موارد توجیه‌پذیری و جواب‌گویی مناسب وجود داشته باشد.
به دلیل اینکه هکرها قادر هستند که حملات خود را به‌راحتی استتار کنند، مقابله‌به‌مثل ممکن است به وضعیتی ناخوشایند تبدیل شود. برای مثال اگر مجرمین سایبری یک حمله را اجرا کنند که ظاهراً از طرف یک دولت است و فشارهای عمومی درخواست مقابله‌به‌مثل کنند، این امر ممکن است به یک جنگ سایبری زنده تبدیل شود.

دیدگاهتان را بنویسید