هشدار: جرم سایبری فقط لذت و بازی نیست
FIREWALL
هشدار: جرم سایبری فقط لذت و بازی نیست
برای جوانان اینترنت میتواند منبعی مهم از اطلاعات، مکانی برای.فرار از واقعیت و غیره باشد، اما بدون راهنمایی والدین فضایی اینترنت برای کودکان و نوجوانان نیز مکانی ناامن است.
یکی از اهداف اصلی مجرمین.سایبری بازیهای آنلاین هست. نگرانیهایی نیز وجود دارد که شبکههای gaming بازیگران را منحرف میکنند.و حتی محلی برای پرورش مجرمین سایبری هستند.
بههرحال و به هر دلیل باید با این واقعیت مواجه شد که سن درگیری شدن.نوجوانان با موارد جرم سایبری در حال کاهش است. بر اساس آمار اخیر سازمان.جرائم ملی کشور انگلستان (NCA) متوسط سنی نوجوانان مشکوک به جرائم سایبری.در سال 2015 به 17 سال رسید، که این سن در سال گذشته 24 بود. این روند نگرانکننده است و بر اساس این مطالعه.دلیل آن کمبود درک از مواردی است که جرم سایبری محسوب میشوند.
در چند سال گذشته NSA مشاهده نموده است که متوسط سنی فعالان جرائم سایبری رو به کاهش.بوده است و این سازمان نتیجه گرفت که محکوم کردن افراد جوان و نوجوان راه و چاره نیست و نیاز اصلی ایجاد انگیزه.در کودکان است تا از استعدادهای خود بهصورت مثبت استفاده کنند. نماینده NSA میگوید که ما میخواهیم جوانان و والدین.آنها درک کنند که انتخاب اشتباه میتواند باعث شود که نوجوانان.دارای سابقه جنایی شوند. در صورت محکومیت، انتخاب آینده، زندگی روزمره و دسترسی.به اینترنت آنان محدود میشود.
جرم سایبری.دقیقاً چیست؟
WAF
معمولاً تصور ما از حملات سایبری این است: “یک هکر حرفهای در یک اتاق تاریک که دسترسی.به طیفی از وسایل کامپیوتری و سیستمهای پیچیده دارد”. اما واقعیت بسیار متفاوت و سادهتر است. یک جرم سایبری یعنی هر رفتار.غیرقانونی که در آن از کامپیوتر، شبکه و تکنولوژی ارتباطات و اطلاعات (ICT) استفاده میشود (از توزیع بدافزار تا دزدی بازیهای آنلاین کاربران). برخی از موارد جرم سایبری به شرح ذیل است:
• هک کردن – هک کردن یعنی دسترسی غیرمجاز داشتن به شبکه سازمانی یا کامپیوتر شخصی. در بدترین و خبرسازترین حالت یک هک محرمانگی عموم را تحت تأثیر قرار میدهد یا نتیجه آن کلاهبرداری.و دزدی مقادیر بالای پول است. در حالت ساده میتواند دسترسی به کامپیوتری یک فرد یا مدرسه باشد.
• ساختن، تأمین، و خرید بدافزار- اگر.کامپیوتر شما تابهحال به بدافزار (ویروس، تروجان، worm و غیره) آلودهشده باشد، میدانید که بدافزار چقدر آزاردهنده هستند. این نرمافزارهای مخرب غیرقانونی و خطرناک میباشند. برخی.از آنها میتوانند سیستم شمارا کند کنند و مجرمین سایبری میتوانند از آنها برای راهیابی به کامپیوترها استفاده کنند و فعالیتهای.غیرقانونی انجام دهند. حتی شوخیهای با سیستمها یا pranking، که در آن از کامپیوتر یک دوست.به سیستم شما دسترسی پیدا میکنند و background را تغییر میدهند، شامل خطرات و فعالیتهای غیرقانونی میگردد.
• حملات DDoS – حملات محرومسازی از سرویس (DDoS) یعنی تلاش مجرمین سایبری برای خارج کردن سیستم.و منابع شبکه از دسترس کاربران مجاز. حملهکنندگان معمولاً سایتها یا خدمات.میزبانی وب مانند بانکها، کارتهای اعتباری و سرورهای بزرگ را هدف قرار میدهند. روش معمول این حملات اشباع کردن سیستمهای هدف با.درخواستهای حجم بالا است تا سیستم یا شبکه قادر به پاسخگویی به درخواستها نباشد و سرعت آن کاهش یابد و یا از دسترس خارج شود. نتیجه چنین حملاتی سربار زیاد بر روی سرور است. حملات DDoS کامپیوتر یا سرور مورد هدف را وادار به ریست شدن یا مصرف منابع میکند و درنهایت.سرویسدهی با اختلال مواجه میشود.
عواقب چیست؟
حتی اگر کودکان آگاه نباشند که یک جرم را مرتکب میشوند، قانون برای همه یکسان است. جرم سایبری امری بسیار جدی میباشد و مجازات آن شامل یک هشدار یا جریمه خفیف برای جرائم سبک و.سالها زندان و یا منع استفاده از اینترنت برای همیشه برای جرائم سنگین ترمیباشد.
ر دنیای که کامپیوتر و اینترنت یک بخش جدانشدنی از.زندگی ما شده است، توان تشخیص فعالیت قانونمند و غیرقانونی برای افراد بسیار دشوار است. درجایی که والدین بهاندازه کودکان و نوجوانان خود سطح دانش IT را ندارند، داشتن یک بحث صادقانه در مورد عادات آنلاین آنها میتواند مفید باشد. روشهای.دیگر تشخیص فعالیتهای غیرمجاز علائم کمبود خواب و دوری از جامعه است.
فعالیتهای دیگری که میتوان برای محافظت کودکان خود انجام داد، تشویق و پشتیبانی.از کودکان و نوجوانان در زمان ابزار علاقه است. برای مثال اگر کودکی به کد نویسی علاقه دارد او را به آن سمت هدایت کنید.تا او قانونی وارد این زمینه شود. کودکان خود را تشویق به رفتن به کلاسهای مختلف IT کنید.
هشدار: جرم سایبری فقط لذت و بازی نیست